Sterke service

Sobemetal geeft u de ondersteuning waarop u kunt bouwen. Support to build on, doorheen het volledige traject,
vanaf uw eerste vraag tot de uiteindelijke levering. Onze ambitie? De perfecte staaloplossing, helemaal op uw maat.

Topservice op uw maat

Op uw maat

Uw complexe staaloplossing rolt niet zomaar van de band. We nemen uw project nauwkeurig onder de loep, bepalen exact wat u nodig heeft en doen vrijblijvend suggesties tot optimalisatie. Zo wordt er telkens gewikt en gewogen tot we een passende oplossing naar voor kunnen schuiven. De communicatie is duidelijk en efficiënt dankzij onze “één project, één gesprekspartner”-aanpak.

Multiservice

Naast een brede waaier aan staalproducten en bijhorende bewerkingen, geniet u van ons technisch advies en eigen transportdienst. Bovendien beschikken we over een netwerk van externe partners waarmee we onze mogelijkheden uitbreiden en verdiepen.

Snelheid

Ons groot assortiment stelt ons in staat snel een oplossing te vinden voor uw noden. Daarnaast staat in onze productiehal een goed doordachte selectie van machines zodat we alle staalbewerkingen in huis kunnen uitvoeren, en dit volgens een optimale workflow en binnen de gevraagde leveringstermijn.

Kwaliteitslabel

Sobemetal is EN 1090-1 gecertificeerd voor staalconstructies tot en met executieklasse 2 (EXC2). Op ons kan u met een gerust hart bouwen, support to build on.

Contacteer ons

Bij ons bent u in goede handen

U zoekt een antwoord op uw staalvraag? Perfect, wij ondersteunen u, van naald tot staaldraad!